Header image
SEOSKI TURIZAM
WWW.ODMORNASELU.COM
  
Pansion Jovanović

 
 
 

 
 

Smeštaj


Kuća koja je certifikovana i zvanično kategorisana sa četiri zvezdice se nalazi na nadmorskoj visini od oko 300m pored seoskog asfaltnog puta i veoma je uslovna za boravak i odmor kako u letnjem tako i u zimskom periodu. Može se iznajmiti po osobi ili kao apartman tj. deo kuće ili cela kuća, za duži boravak, za vikend, za noćenje ili za popodnevni odmor. Kuća poseduje sopstveno parno grejanje što je čini pogodnom za ugodan boravak i u zimskom periodu.

Unutar kuće je : veliki dnevni boravak sa trpezarijom, odvojena kuhinja, kupatilo na gornjem spratu, kupatilo na donjem spratu i soba1, soba2, soba3, soba4 od kojih je jedna u prizemlju i tri na spratu. Ima jednu veliku pokrivenu terasu za sedenje na spratu i jednu na otvorenom u prizemlju.

Pređite strelicom miša preko slike kuće i sa leve strane ćete videti enterijer prostorije koja se nalazi u tom delu kuće. Kliknite za uvećanje slike.

uvećanje slike uvećanje slike uvećanje slike
uvećanje slike uvećanje slike uvećanje slike
uvećanje slike uvećanje slike uvećanje slike


Automobili naših gostiju su sigurni jer postoji prostor za parking unutar dvorišta, ispred same kuće, koji je praćen osvetljenjem koje reaguje paljenjem na bilo kakav pokret.

U našem domaćinstvu gost može boraviti sa svojim kućnim ljubimcem (pas ili mačka), samo je poželjno da se ranije najavi da bi se gostima koji kasnije pozovu napomenulo da u kući u tom periodu ima kućni ljubimac.

Nedaleko od kuće nalazi se seoska reka Krivošija a apsolutno prirodni ambijent omogućava ugodan odmor na selu i razne vrste rekreacije: pecanje, šetnju, sunčanje, sedenje u prirodi, fudbal, basket, kao i prostor pogodan za igru dece...
Svoj odmor i razonodu možete upotpuniti ribolovom na reci Gradac čija je voda prve kategorije  gde se najčescće pecaju pastrmke ali i ostale ribe. Cena dnevne dozvole za goste sa stranim državljanstvom je 1500 din a za domaće 500 din…

Hrana je domaća, tradicionalna, što podrazumeva namirnice proizvedene u našem domaćinstvu ili mešovita, po želji gosta. Gostu se na meniju pored ostalih jela nude i stara tradicionalna srpska jela, domaći hleb, proja, kačamak, cicvara, popara, sir, kajmak,... Sva jela se pripremaju i služe po želji gosta.

Seoski turizam gostu pruža učestvovanje u poljoprivrednim radovima u domaćinstvu u svrhu svoje rekreacije. Može pripremiti zimnicu za svoje potrebe (slatka, džemove, kompote, sokove), što mu neće biti naplaćeno.


povratak na početak stranice

I I I
I I I I

english version